U bevindt zich hier: Home » Over Footsteps

Over Footsteps

Als bedrijf met evenveel aandacht voor mensen als technologie is Footsteps al sinds 1996 actief met het verlenen van professionele internetdiensten. U kunt bij ons terecht voor al uw internetzaken.

Efficiënt en alles in eigen beheer

Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in de mogelijkheid om zelf eenvoudig de inhoud van hun website(s) te beheren. Met dit in ons achterhoofd hebben wij een beheerprogramma ontwikkeld onder de naam Footsteps.

Het Footsteps2 content management systeem (CMS) is zeer gebruikersvriendelijk waardoor u ook zonder technische kennis in een handomdraai de inhoud van uw webpagina’s kunt beheren. Kortom: efficiënt alles in eigen beheer.

Voor ons is het geen kwestie van ‘verkopen wat je hebt’ maar van ‘ontwikkelen waar naar gevraagd wordt’, dat blijkt wel uit onze laatste versie van het Footsteps CMS.

Wat wij te bieden hebben

Als full service internetbureau leveren wij naast het Footsteps2 CMS ook andere internetdiensten. U kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige als complexe websites. Wij zijn thuis in webdesign, zoekmachine optimalisatie en andere maatwerk internetoplossingen.

Ook op het gebied van marketing denken wij met u mee en kunnen wij de oplossingen realiseren die het beste bij uw bedrijf passen. Wij gaan verder dan alleen bouwen, wij denken met u mee. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Werken bij Footsteps

Ook wij op zoek naar talent op het gebied van internet. Denkt u een waardevolle aanvulling te zijn aan het team van Footsteps en spreken onze werkzaamheden u aan? Bekijk onze vacatures om te zien of wij een plaats voor u bieden.

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+