U bevindt zich hier: Home » Referenties » Nedap

Nedap Retail

Nedap Retail heeft zich ontpopt tot een pionier van antidiefstalsystemen. Zo gebruiken onder meer drogisterijen, kledingwinkels, supermarkten en parfumeriezaken beveiligingssystemen die zowel het winkelend publiek een gastvrije, prettige omgeving bieden zonder ze het gevoel te geven dat ze bij voorbaat verdacht zijn. Om die voorsprong te behouden, werden in de loop der jaren ook klantentellers en metaaldetectors in de poortjes geïntegreerd; een techniek waar Nedap Retail patent op heeft en waardoor er geen extra poortjes of andere obstakels in de winkel nodig zijn.

De balans tussen klantvriendelijkheid, effectiviteit en beveiliging is belangrijk. Aan de ene kant wil je namelijk dat de winkelbeleving voorop staat maar wil je dat de beveiliging ook zichtbaar is vanwege het preventieve effect. Nedap Retail voegt voortdurend meer waarde toe aan de toepassing van deze beveiliging.

Met onder meer dochters in China, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Hongkong, een franchisepartner in Italie en meer dan 50 businesspartners verkoopt en installeert Nedap Retail hun technologie wereldwijd.

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+