U bevindt zich hier: Home » Nieuws » ETFRN heeft een nieuwe website

ETFRN heeft een nieuwe website

03 december 2013

Sinds 1991 doet ETFRN, het European Tropical Forest Research Network, onderzoek naar het behoud en het duurzaam gebruiken van (sub-)tropische bossen. De oude website was alweer 10 jaar oud en lastig te onderhouden. Hoogtijd dus voor een nieuwe website!

Sinds 1991 doet ETFRN, het European Tropical Forest Research Network, onderzoek naar het behoud en het duurzaam gebruiken van (sub)tropische bossen. Zo bevordert ETFRN de dialoog tussen onderzoekers, beleidsmakers en bosgebruikers, is het Europees tropisch bosonderzoek toegenomen en wordt er meer samengewerkt met de onderzoekers in de ontwikkelingslanden. Het netwerk heeft deelnemende partijen in verschillende Europese landen met in elk land een ETFRN-steunpunt. 

"De oude website was ongeveer 10 jaar oud en niet up-to-date. Met het CMS van Footsteps kregen we daarnaast de kans om de website eenvoudig te beheren. Door onze eerdere goede ervaring met dit CMS voor een andere website, lag de keuze voor Footsteps voor de hand."

In de nieuwe website ETFRN.org worden veel publicaties en evenementen getoond. Door eenvoudige filters, en het automatisch verversen van de inhoud, kan de gebruiker snel zien welke informatie beschikbaar is. Daarnaast wordt er een korte omschrijving getoond zodat er eenvoudig een keuze kan worden gemaakt.  

Lees verder over deze opdrachtgever en kwaliteiten van deze website.

ETFRN heeft een nieuwe websiteETFRN heeft een nieuwe websiteETFRN heeft een nieuwe website

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+