U bevindt zich hier: Home » Referenties » Universal Music Netherlands

Universal Music Netherlands

Universal Music Group (UMG) is de grootste muziekmaatschappij ter wereld. UMG is gevestigd in 75 landen en is marktleider in Europa, Noord Amerika en Latijns Amerika. UMG valt onder de Vivendi Universal groep, een grote internationale groep op het gebied van media, communicatie en entertainment.

In Nederland is Universal Music verantwoordelijk voor releases van o.a. Keane, U2, 50 Cent, Juanes, Jack Johnson, Andrea Bocelli en Marco Borsato, The Sheer Ilse DeLange en Andre Rieu.

Universal Classics and Jazz brengen in Nederland o.a. releases uit van de labels Decca, Deutsche Grammophon, Philips en het Verve label. Daarnaast vertegenwoordigt Universal Classics en Jazz lokale artiesten als Tania Kross.

Naast deze afdelingen ontwikkelt Universal Strategic Marketing (USM) activiteiten op het gebied van Catalogus Marketing, TV Marketing gericht op TV CDís, compilaties en thema-albums en Commercial and Consumer marketing. Deze laatste activiteit is gericht op het samenstellen en verkopen van cd-concepten voornamelijk voor organisaties waarvan CD verkoop niet hun hoofdactiviteit is.

De onderstaande websites hebben wij gerealiseerd voor Universal Music

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+