U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Baarn

Webdesign Baarn

Scissor Sisters - meet & greet

Scissor Sisters - meet & greet

In opdracht van Universal Music heeft Footsteps een game ontwikkeld om de nieuwe release van de Scissor Sisters te promoten.

Lees meer

Dit is Feist

Dit is Feist

http://www.ditisfeist.nl/

Voor de promotie van het nieuwe album The Reminder van Feist moest er een microsite komen waar men de tracklist kan bekijken, snippets van de tracks kan beluisteren, het album en de single kan bestellen en waar men zich kan inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Just Jack

Just Jack

http://www.just-jack.nl/

Voor de promotie van het nieuwe album Overtones van Just Jack moest er een microsite komen waar men de tracklist kan bekijken, snippets van de tracks kan beluisteren, het album en de single kan bestellen en waar men zich kan inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Maroon 5

Maroon 5

http://www.maroon5music.nl/

Voor de promotie van het nieuwe album It Won?t Be Soon Before Long van Maroon 5 moest er een microsite komen waar men de tracklist kan bekijken, snippets van de tracks kan beluisteren, het album en de single kan bestellen en waar men zich kan inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Ne-yo

Ne-yo

http://www.neyo.nl/

Voor de promotie van het nieuwe album Because of you van Ne-Yo moest er een microsite komen waar men de tracklist kan bekijken, snippets van de tracks kan beluisteren, de clip kan bekijken, het album en de single kan bestellen en waar men zich kan inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Peter en de Wolf

Peter en de Wolf

http://www.peterendewolf.com/

Voor de promotie van dit album moest er een microsite komen waar men de tracklist kan bekijken, snippets van de tracks kan beluisteren, het album en de single kan bestellen en waar men zich kan inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Timbaland

Timbaland

http://www.timbaland.nl/

Voor de promotie van het nieuwe album Timbaland presents Shock Value moest er een microsite komen waar men de tracklist kan bekijken, snippets van de tracks kan beluisteren, het album en de single kan bestellen en waar men zich kan inschrijven voor de nieuwsbrief.

Lees meer

Meer webdesign in Baarn: www.webdesign-gids.nl/webdesign/baarn.

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Utrecht

IceBear Events

IceBear Events

http://www.icebearevents.nl/

IceBear Events biedt een unieke combinatie van entertainment, gezelligheid en duurzaamheid.

Lees meer

Stages op Curacao

Stages op Curacao

http://www.stagescuracao.nl/

StagesCuracao.nl is jouw startpunt voor het vinden van een stageplek en alle bijkomende benodigde informatie over huisvesting, vervoer en overige praktische zaken. Je vindt via StagesCuracao.nl een groot aantal stageplekken rechtstreeks bij bedrijven op Curacao of via stagebemiddelingsbureaus.

Lees meer

Volg ons op Google+