U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Amsterdam » Tollenaar Advies

Tollenaar Advies

http://www.tollenaaradvies.nl/

Tollenaar Advies BV is een toonaangevend advieskantoor gevestigd in de oude smederij van Paleis het Loo in Apeldoorn en vooral in midden Nederland werkend. Een ondernemend en betrokken kantoor dat meer dan alleen fiscale topkwaliteit levert.

Tollenaar Advies is sterk persoonlijk betrokken bij haar cliƫnten. Tollenaar Advies is een dealmaker die problemen en oplossingen snel en resultaatgericht in kaart brengt. Tollenaar Advies is zowel op inhoud als op proces gericht. Bij (ver)koop van een onderneming is het beheersen van dat proces essentieel voor een goede deal. Tollenaar Advies stelt de fiscaliteit niet ten doel. Soms is een duurdere fiscale oplossing een betere keuze voor de onderneming en / of de ondernemer.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Noord-Holland

Skinnovators

Skinnovators

http://www.skinnovators.com/

Skinnovators importeert exclusieve high end huidverzorgingsproducten. De merken vullen elkaar aan tot een totaalconcept.

Lees meer

Mystery Review

Mystery Review

http://www.mystery-review.nl/

Mystery Review geeft inzicht in de ervaren klantgerichtheid en deskundigheid binnen uw organisatie en biedt pakkende strategieën om hierin groei te realiseren.

Lees meer

Volg ons op Google+