U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Ede » Heideweek

Heideweek

http://www.heideweek.nl/

De Heideweek vindt jaarlijks plaats in de laatste volle week van augustus, in een periode die gekenmerkt wordt door bloeiende paarse heide, wat de gekozen naam van deze week verklaart. De Heideweek 2011 staat alweer voor de boeg. Het bestuur en alle vrijwilligers zijn volop bezig met de organisatie van hun evenementen.

Deze feestweek met evenementen voor jong en oud, is een succesvolle formule sinds 1935 en heeft met enige onderbrekingen in de 40er jaren en eerste 50er jaren altijd plaatsgevonden in de maand augustus. Er is dus sprake van een ware geschiedenis van de Heideweek. Tijdens de Heideweek zetten, naast het Heideweekbestuur, ook verenigingen, buurthuizen, ondernemers, etc. zich vrijwillig in om activiteiten in de gemeente Ede te organiseren. Ieder met een eigen doel en een eigen doelgroep.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+