U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Heteren » Bedu Pompen

Bedu Pompen

http://www.bedu.nl/

Nieuwe website voor Bedu Pumpen, een sterke partner op het gebied van verkoop, onderhoud, revisie en reparatie van vloeistofpompen en pompinstallaties.

Om de producten en diensten van Bedu Pompen online beter te presenteren hebben wij een nieuwe website voor hen ontwikkeld. De vernieuwde website van Bedu bevat een uitgebreide maatwerkoplossing om het volledige productassortiment te presenteren. Bezoekers en klanten van Bedu kunnen gemakkelijk de gewenste informatie en producten vinden middels heldere filters, navigatie en gerelateerde koppelingen.

Lees wat directeur Ron Bijen over de nieuwe website zegt.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Utrecht

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+