U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Nijmegen » Q-Collect Incasso

Q-Collect Incasso

http://www.q-collect.nl/

Q-Collect Incasso biedt incasso-oplossingen aan ondernemingen met een regelmatige vorderingenstroom.

Q-Collect werkt op basis van gedetailleerde kennis van uw debiteuren. Dit leidt tot gedifferentieerde incassostrategieƫn die toegesneden zijn op de individuele aard van iedere debiteur.

De flexibele en effectieve aanpak van Q-Collect biedt u vele voordelen: een comfortabele kaspositie, minder incassokosten Ć©n een upgrade van het corporate imago.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+