U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Nijmegen » Q-Credit Services Group

Q-Credit Services Group

http://www.q-collect.nl

Q-Collect werkt met slimme innovatieve processen. Daardoor lopen incassoprocessen sneller én efficiënter in onze compacte organisatie zonder overhead.

Zodoende kunnen wij uw vorderingen incasseren op basis van Incasso Zonder Kosten, terwijl de kosten voor uw debiteur relatief laag blijven. Zo houdt u er geld én een goede relatie met uw debiteur aan over.

Stap over op slimmere incasso.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+