U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Nijmegen » Uwaanmaning.nl

Uwaanmaning.nl

http://www.uwaanmaning.nl/

Q-Collect presenteert www.uwaanmaning.nl. Via deze website kunnen uw debiteuren tijdens en zelfs buiten kantoortijden online reageren op de aanmaningen die zij ontvangen hebben van Q-Collect. Middels een reactieformulier kunnen zij online reageren en diverse regelingen aanvragen. Het doel van Uwaanmaning.nl is om uw debiteuren te activeren en daarmee betaling op uw openstaande vordering(en) te versnellen.

Bent u zelf debiteur?

Heeft u een aanmaning van Q-Collect ontvangen? Bezoek dan nu snel de debiteurenportal, www.uwaanmaning.nl Na ontvangst van uw reactie en goedkeuring van uw aanvraag, wordt deze automatisch verwerkt. Kies uit de volgende onderwerpen om verhoging van kosten en eventuele juridische stappen te voorkomen.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+