U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Nijmegen » Vallei Business

Vallei Business

http://www.valleibusiness.nl/

Van Munster Media betreft een jonge, dynamische en multimediale uitgeverij, gevestigd te Nijmegen. Zes accountmanagers, vier redacteuren en twee professionele vormgevers werken dagelijks aan zeven magazines voor de meest uiteenlopende branches.

Behalve het daadwerkelijke druk- en verspreidingsproces, hebben ze alles in eigen hand: acquisitie, redactie en vormgeving. Dit betekent dat de lijnen kort zijn en dat komt ten goede aan het proces. Ze staan dan ook garant voor de kwaliteit van onze bladen, waarvan het merendeel geregistreerd is bij het Hoi-instituut. Adverteerders hebben bij hun zekerheid over de oplagecijfers.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+